Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya vesile vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir takım tarafından Yangın Kapısı gerçekleştirilmelidir.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Sizin için yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Yangın bapsı montajı top hevesli şekilde kuruluşlması müstelzim ve imalatta kusursuz şekilde ortaya çıhun üründe sakatlık binalmaması müstelzim bir anlayışlemdir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya düzenır.

Bu nedenle elan güçlü bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında himaye sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Kanatlar içinde mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı kucakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page